Dolj: Tânăr din Afumați, reținut pentru tâlhărie, violare de domiciliu și distrugere

0
imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 18 martie 2020, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au identificat un tânăr de 21 de ani, din Afumați, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, violare de domiciliu și distrugere.

În baza probelor administrate de polițiști, unitatea de parchet competentă a dispus față de cel în cauză măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 17 martie 2020, tânărul de 21 de ani ar fi pătruns fără drept în curtea unei femei din Afumați, unde ar fi spart 2 geamuri de la ușa de acces în imobil.

De asemenea, în aceeași zi, cel în cauză ar fi pătruns și în locuința unui bărbat de 62 de ani, din Afumați, nevăzător, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență, sustrgându-i totodată un portofel în care se afla suma de 200 de lei, ce se afla pe o masă din locuință.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat tânărul respectiv, care a fost prezentat unității de parchet competente, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here