Mercur Center Craiova suspendă activitatea pentru a limita răspândirea COVID-19

0

În interesul comunității locale în care își desfășoară activitatea, Mercur Center Craiova își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie 2020 și până la data de joi 16 aprilie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Supermarketul Profi va rămâne deschis, în regim non-stop, ca și până acum.

Decizia de a sista temporar activitatea centrului comercial face parte din politica noastră de responsabilitate față de clienți, retaileri și angajații noștri, a căror siguranță și sănătate sunt prioritare pentru noi, în aceste momente dificile.

Am considerat că este esențial ca, alături de partenerii noștri, să luăm această măsură de prevenire, fără precedent, le mulțumim clienților pentru înțelegere și îi așteptăm să-i întâmpinăm sănătoși, atunci când situația va reveni la normal”, – Dumitru Raduț, director general Mercur Center.

Mercur Center a fost în această perioadă în contact permanent cu autoritățile, implementând măsuri speciale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus și a asigurat un mediu pentru cumpărături și relaxare cât mai sigur.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here