Râmnicu Vâlcea: Termenul de plată cu reducere de 10% a impozitului local, prelungit până pe 30 iunie

0

În contextul prelungirii până la 30 iunie 2020 a termenului până la care plata impozitelor locale beneficiază de o reducere de 10%, casieria din Râmnicu Vâlcea de pe strada I.C. Brătianu, din Ostroveni, se va închide la sfârşitul acestei luni, urmând să se redeschidă la începutul lunii iunie.

Casieriile disponibile la care se vor putea achita obligaţiile către bugetul local sunt cele de la sediul Primăriei din strada General Magheru (fosta clădire Socom), de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I şi de la Stadionul Municipal – plăţile putându-se face şi on-line, pe site-ul Direcţiei Economico-Financiare – www.taxermvl.ro sau prin intermediul portalului www.ghiseul.ro.

La casieria care funcţionează la Direcţia de Evidenţa Persoanelor din str. Regina Maria se vor putea achita doar taxele aferente eliberării documentele de stare civilă; tot aici, în scopul protejării cetăţenilor, dar şi a funcţionarilor publici care lucrează în cadrul DEP, ghişeele au fost dotate recent cu sisteme transparente de separare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here