De ce lenjeria de pat la hotel este întotdeauna albă, atât de moale și confortabilă?

0

Mulți oameni au observat că majoritatea hotelurilor folosesc lenjerii albe sau în nuanțe pastelate, uni, care sunt ușor de asortat. Cele mai populare sunt lenjeriile albe, probabil pentru că sunt mai luminoase, au un aspect de lux și sunt mai eficiente când vine vorba de a demonstra că hotelul respectă standardele de curățenie ridicate. Un hotel care are camerele cu lenjerii albe va avea mereu un aspect elegant, de lux.

Când intri într-o cameră curată, cu o lenjerie de pat albă, ai senzația că aceasta a fost recent renovată.

Lenjeriile de pat din hoteluri sunt în general rezistente la pete și la șifonare, au proprietăți hipoalergenice și sunt foarte confortabile. Asta se datorează faptului că sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cu un număr mare de fibre, care le fac rezistente și durabile în timp. Materialele mai rare sunt mai ieftine, dar au tendința de a se rupe rapid și de a se rări la cusături, în urma a numeroase spălări repetate.

Prin urmare, cea mai bună alegere pentru dormitor este o lenjerie pentru pat de calitate, fabricată din fibre naturale de bumbac 100%, care are un aspect de lux și o eleganță aparte, precum sunt cele de pe cumparamisim.ro. La pensiuni, hoteluri, cămine și spații comerciale se preferă lenjeriile de pat din damasc, care sunt 100% din bumbac. Ele pot fi utilizate și pentru dormitorul locuinței, pentru că au o textură plăcută și un aspect elegant.

Când intri într-o cameră de hotel, observi imediat o lenjerie de un alb impecabil și faptul că se pune accent pe simplitate. Asta înseamnă că lenjeria este perfect întinsă pe pat, pernele sunt frumos aranjate, iar aspectul în general este plăcut. Mai rar ai să vezi într-o cameră de hotel o lenjerie de pat cu un imprimeu încărcat, obositor, cu floricele sau motive geometrice. De regulă, lenjeriile de pat la hoteluri de lux sunt uni, elegante, albe.

Astfel de lenjerii sunt ușor de spălat, au un aspect plăcut, se potrivesc foarte bine cu orice decor. Dacă s-ar opta pentru lenjerii cu imprimeuri colorate, ar fi mult mai dificilă asortarea lor cu designul de interior al camerelor de hotel. În plus, se dorește folosirea unor lenjerii de lux, care să fie frumoase, simple și foarte curate.

Un alt aspect este că lenjeria albă se spală ușor, se pot folosi și înălbitori în mașinile automate universale. Este mai simplu să speli doar lenjerii albe sau doar de aceeași culoare, decât atunci când acestea au imprimeuri multicolore.

De asemenea, la hoteluri se pune accent pe simplitate, dar și pe igienizare. Schimbarea lenjeriei de pat se face aproape zilnic, de aceea se dorește ca toate produsele să fie la fel, să nu se piardă timp cu sortarea lor pe culori. De regulă se folosesc mereu înălbitori care conțin clor, deoarece aceștia sunt foarte eficienți pentru dezinfectarea lenjeriei și a prosoapelor. Personalul de la hotel lucrează rapid și nu mai trebuie să-și facă griji pentru nicio culoare. Lenjeriile de pat murdare se strâng la un loc și se spală împreună în mașina automată universală. Toate se albesc și se dezinfectează cu detergenți și înălbitori pe bază de clor.

În cazul în care s-ar folosi lenjerii de pat colorate, este posibil ca nuanțele acestora să se estompeze de la înălbitor. Întotdeauna la produsele colorate, care au imprimeuri, nu se folosesc deloc niciun tip de produse de albire. Albul nu se estompează la spălare, deci se poate folosi destul înălbitor și detergent pentru a elimina toate petele. La hoteluri și prosoapele sunt albe, ele sunt la fel curățate cu produse speciale, pentru a nu exista pete pe suprafața lor și pentru a fi dezinfectate corespunzător.

Albul este o alegere excelentă la lenjeria de pat, este elegant, creează un sentiment de lux, trebuie doar să fie menținut curat și fără pete. În cazul în care se pătează, el poate fi ușor de albit la spălare. Lenjeria albă este luminoasă, clasică, se potrivește în orice tip de dormitor, indiferent de decor.

Albul este preferat la hoteluri pentru că are și o semnificație în industria ospitalității. Este elegant, îmbunătățește aspectul camerelor de hotel, oferă ambianței o notă de eleganță și lux, este mereu în tendințele actuale ale modei. De regulă, lenjeria de pat albă are un preț mai accesibil decât una colorată, acesta fiind un alt mare avantaj când se dorește achiziționarea mai multor produse pentru hoteluri.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here