Campioanele Europei la tenis de masă se întrec în desene inedite pe ouăle de Paște

0

Fetele de la tenis de masă și colegii lor de la lotul național și-au descoperit în izolare talente nebănuite.

Campioanele Europei, Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu și colega lor, Andreea Dragoman, sunt bune nu doar la tenis de masă ci și la încondeiat ouăle de Paște.

Sportivele și colegii lor din lotul “tricolor”, Ovidiu Ionescu, Rareș Șipoș, Cristian Pletea și Hunor Szocs s-au întrecut în desene inedite pe ouă dar și pe mingea de tenis de masă de care nu se despart nici în această perioadă.

De la pisicuțe și iepurași, până la fețe pictate din culori de machiaj, ouăle și mingile sportivilor sunt bune de dus la expoziție. Cu toți așteaptă Paștele, mai ales că unii dintre ei petrec această sărbătoare acasă după mulți ani.

E prima dată când fac Paștele în casă, am pictat, m-am jucat, o minge și un ou, simbolurile mele preferate în această perioadă. Paște fericit tuturor!“ – Eliza Samara, campioană europeană la simplu, dublu mixt, dublu si cu echipa României la tenis de masă.

În această perioadă, am încercat și alte talente de ale mele. Am pictat pe ouă și pe mingea de tenis. Cred ca mi-a ieșit. Paște fericit!” – Bernadette Szocs, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

Am improvizat și am pictat cu niște culori de machiaje un ou de Paște și o minge de tenis de masă în culorile tricolorului” – Daniela Dodean Monteiro, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

Am vopsit ouăle de Paște dar nu m-am putut abține să nu desenez și pe două mingi de tenis câte ceva. Chiar dacă suntem în izolare, nu ne despărțim de mingea si de paleta de tenis de masă” – Irina Ciobanu, campionă europeană cu echipa României la tenis de masă.

Împreună cu părinții mei am pregătit ouăle de Paște, dar nu numai. Am colorat și câteva mingi în culorile noastre naționale și evident cu paleta de tenis pe ele! Paște fericit!” – Adina Diaconu, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

E prima dată când petrec Paștele în casă. Am încercat să fac ceva draguț. Mie îmi place ce a ieșit. Să aveți un Paște liniștit si să rămâneți acasă!” – Andreea Dragoman, medaliată cu bronz cu echipa României la Campionatul European U18.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here