PROFI implementează noi sisteme de cumpărături, adaptate situației actuale

0

Acum, când carantina și autoizolarea îi țin acasă pe oameni dar nevoia de aprovizionare a rămas neschimbată, PROFI propune unele facilități de cumpărare, adaptate situației actuale.

De la instituții și ONG-uri care procură produse pentru a le duce acelora care nu pot merge ca să-și cumpere singuri de la magazin, și până la instituțiile care veghează la siguranța, inclusiv alimentară, a unor mari segmente de populatie, cu toții au nevoie de noi sisteme de achiziții care să le ușureze activitatea.

Răspundem acestor nevoi oferind ONG-urilor și institutiilor de stat posibilitatea de a comanda la noi produsele necesare. Doritorii nu trebuie decât să depună câte o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul rețelei, urmând apoi a fi apelați de la sediul PROFI pentru a cădea de acord asupra modului de efectuare a plății, a locului și datei de livrare a mărfii”, a declarant Pawel Musial, directorul general PROFI.

În acest scop au fost dedicate anumite magazine de unde se livrează cantități mari iar, în anumite situații, atunci când volumul de produse este foarte mare, livrarea se poate face integral, direct la adresa indicată de cumpărător.

Cu peste 1200 de magazine în mai bine de 500 de localități, PROFI este rețeaua care poate și își dorește să facă viața mai bună pentru locuitorii din toate județele.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here