Accident rutier mortal la Dăbuleni – un tânăr din Brădeşti și-a pierdut viața

0
Accident rutier mortal la Dăbuleni

Marți, 18 octombrie, în jurul orei 14.00, poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o autoutilitară este căzută într-un canal de irigaţii, din extravilanul orașului Dăbuleni, iar în interior se află o persoană inconştientă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, în autovehicul fiind identificat un tânăr de 24 de ani, din Brădeşti, care în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dolj, din păcate, a decedat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 542, din direcţia Dăbuleni, către Amărăştii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând cu vehiculul într-un canal de irigaţii.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here