Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, la datorie 24 din 24 de ore

0
Jandarmeria Dolj asigură ordinea publică la Bobotează

În ultimele 24 de ore, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au executat misiuni și au asigurat măsuri de ordine publică, în zonele din competență, în județele Dolj, Mehedinți și Teleorman.

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, jandarmii au însoțit 4 convoaie organizate, pentru tranzitarea județelor, spre zonele de carantinare/izolare și au patrulat independent, în vederea verificării îndeplinirii măsurilor impuse de ordonanțele militare.

De asemenea, în domeniul piscicol, jandarmii au aplicat șase amenzi, în baza ordonanței de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare de 3.600 de lei.

În aceste misiuni au fost implicate 97 de cadre militare ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care au acționat împreună cu celelalte instituții abilitate ale statului, pentru combaterea faptelor antisociale.

În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here