Crema de mâini pe perioada verii? Iată de ce este esențial să o folosești!

0

De mulți ani se vorbește despre razele nocive ale soarelui, nocivitate care s-a amplificat în ultima perioadă datorită mai multor factori. Acest lucru ar trebui să te ducă cu gândul la o protecție mai mare a celor mai expuse părți ale corpului, atunci când ieși afară, iar printre priorități ar trebui să fie mâinile.

Iată de ce este bine să folosești o cremă de mâini pe perioada verii și cum să o alegi pe cea mai potrivită:

Deși poate nu le dai mare importanță, mâinile sunt printre cele mai agresate părți ale corpului nu doar atunci când ieși afară, ci și în casă. Astfel, detergenții de vase sau chiar cei pentru haine, cu care vii deseori în contact, îți vor afecta pielea. Pe lângă acestea, praful, săpunul și chiar produsele antibacteriene folosite din ce în ce mai des își vor lăsa amprenta pe mâinile tale în timpul verii. Dacă te gândești și la perioadele capricioase, în care zilele foarte calde alternează cu cele destul de reci, ai mai găsit un factor care nu are o influență pozitivă asupra pielii.

Pe lângă faptul că te va ajuta să îți protejezi mâinile de razele UV ale soarelui și de toți factorii nocivi menționați mai sus, crema de mâini ar trebui să fie inclusă în rutina ta zilnică de îngrijire. Bogată în substanțe nutritive, aceasta poate face diferența între o piele frumoasă și sănătoasă și una îmbătrânită înainte de vreme. Un astfel de produs este crema de mâini de la Sabon, pe care o poți cumpăra individual sau în pachete cu diverse tratamente și măști, pentru a te trata la tine acasă ca la spa și pentru a te răsfăța așa cum meriți.

Cum alegi crema de mâini pentru vară?

Poate, până acum, nu ai acordat atenția cuvenită mâinilor tale, însă există câteva trucuri prin care poți alege tipul de cremă pentru perioada verii. Astfel, una cu o textură lejeră, care să îți nu dea senzația oferită de cele pentru anotimpul rece, ar trebui să fie varianta ideală, atunci când te hotărăști să o cumperi și să ții cont de recomandările specialiștilor. Mai departe, ingredientele sunt foarte importante, când vrei să alegi crema de mâini potrivită pentru sezonul cald, de aceea cel mai bine este să citești cu atenție etichetele înainte de a face o achiziție. Iată un truc pe care îl poți folosi: cu cât lista de substanțe aflate în compoziția acesteia este mai scurtă, cu atât ea este mai naturală, deci mai bună.

Există și astfel de produse cu protecție solară, așadar acesta este un alt aspect pe care ar trebui sa îl ai în vedere când le cumperi.

Pe piață, există foarte multe variante de creme de mâini, dintre care cele concepute pentru anotimpul cald au început să devină din ce în mai populare. Dacă încă nu ai cumpărat una, e timpul să cauți și, cu siguranță, o vei găsi pe cea potrivită nevoilor tale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here