Tânăr de 19 ani, prins după ce a furat o mașină și a produs un accident în Craiova

0

Luni, 11 octombrie 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză, în noaptea de 24 spre 25 iulie 2021, în jurul orei 02:00, ar fi sustras din parcarea unui bloc de pe strada Doctor Mihai Cănciulescu, din Craiova, un autoturism parcat cu portiera dreaptă faţă închisă, dar neasigurată, iar cheia lăsată în interior pe bancheta dreapta faţă, care aparţine unei femei de 53 de ani, din localitate.

Tot din cercetări, a reieşit că tânărul a condus autoturismul, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe drumurile publice, până în extravilanul comunei Bucovăţ, unde, a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul într-un copac, rezultând avarierea acestuia.

Ulterior, cel în cauză a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului, plecând într-o direcţie necunoscută.

La scurt timp, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea tânărului bănuit de comiterea faptelor, însă acesta nu a fost găsit, întrucât s-a sustras de la efectuarea cercetărilor.

Având în vedere aceste aspecte, pe numele tânărului, poliţiştii au emis un mandat de aducere, în vederea depistării acestuia şi conducerii la sediul poliţiei pentru cercetări.

În noaptea de 10 spre 11 octombrie 2021, cel în cauză a fost depistat de poliţişti din cadrul DGPMB – Secția 3 Poliție, pe raza Municipiului Bucureşti, fiind preluat de poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriul administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără permis, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here