Vâlcea: Bărbat acuzat pentru un viol comis asupra unei fetițe de 12 ani din Ghioroiu – satul Poienari

0
Vâlcea: Fetiță de 1 an şi 8 luni agresată de tatăl vitreg
imagine - ARHIVĂ

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti şi organele de cercetare penală ale Poliţiei Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţiei Bălceşti şi Poliţiei Ghioroiu, efectuează urmărirea într-o cauză penală sub aspectul comiterii infracţiunii continuate de viol, comise în satul Poienari.

În fapt, se reţine că în cursul lunii iunie 2020, inculpatul Şunică Ionuţ a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală, faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor. Profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa.

La data de 21 iunie 2020, organele de poliţie judiciară au dispus reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 22 iunie 2020, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru comiterea infracţiunii continuate de viol şi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Şunică Ionuţ, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

***

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here