Vâlcea: Adolescent dispărut din Bunești – a plecat cu oile la păscut și nu a mai revenit

0

În seara zilei de 27 iunie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocnele Mari au fost sesizați cu privire la dispariția, din ziua de 25 iunie 2020, a tânărului Panait Laurențiu Constantin, în vârstă de 15 ani, din Ocnele Mari.

Joi, 25 iunie 2020, în jurul orei 11.00 a plecat de la domiciliul unchiului său, din sat Teiușu, comuna Bunești, județul Vâlcea, pentru a duce oile la pășunat, în zona Stâna Veche din aceeași localitate și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 170 – 179 cm, greutate 65 – 70 kg, păr șaten închis, ten deschis, ochi căprui.

Obiecte vestimentare: cămașă cu mânecă scurtă, cu imprimeuri – romburi în două culori, alb cu maro, blugi de culoare neagră, în picioare poartă bocanci de culoare gri.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!

Informații actualizate – 29 iunie 2020

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit, la data de 28 iunie 2020, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unui minor, al cărui cadavru a fost identificat, la data de 28 iunie 2020, pe raza comunei Bunești, sat Teiușu, într-o zonă accidentată.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here