Echipajele SMURD din cadrul ISU General Magheru al Judeţului Vâlcea la datorie

0
Imagine ARHIVĂ

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 8 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Berislăveşti, Lungeşti, Ioneşti, Măciuca, Prundeni, Sineşti şi Zătreni pentru următoarele situații de urgență: un traumatism cranio-cerebral; o insuficiență respiratorie; dureri: abdominale, de membre, toracice şi stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 6 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Mircuri, 30 august 2017, la ora 17.11, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Costești, sat Bistrița.

Până la stingerea incendiului, au ars materialele combustibile din componența autoturismului. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este scurtcircuitul electric.

“Se continuă intervenția de stingerea a incendiului, cu trei autospeciale, la depozitul de deșeuri din localitatea Măldărăști. Până la această oră, s-a reușit stingerea incendiului pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați”, ne-a informat Lt. col. Popescu Ion Cătălin, purtător de cuvânt al ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here