Craiova: Autobuz mistuit de flăcări – două case afectate de incendiu

0

Luni, 30 decembrie 2019, la ora 12.50, un autobuz care circulă pe strada Amaradia, din municipiul Craiova, cu aproximativ 20 de metri înainte de stație, a luat foc.

Imediat ce a ajuns în stație, autobuzul a oprit, iar cei 8 pasageri aflați în acesta au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, o persoană sunând la 112. În tot acest timp șoferul a acționat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă şi o ambulanță SMURD. Datorită temperaturii și a flăcărilor, incendiul s-a propagat la cele două casele de locuit din aproprierea stației de autobuz.

În urma incendiului a ars la prima proprietate acoperișul casei confecționat din scândură cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, mobilier, electrocasnice și materiale textile, s-a degradant tabla de pe acoperișul casei, tavanul, pereții și pardoseala din cele 2 încăperi. La cea dea doua proprietate a ars acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați. Autobuzul a ars în totalitate. C

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la autobuz.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here