Tragedie pe Centura de Nord a Craiovei – doi bărbați și o fetiță de 6 ani și-au pierdut viața într-un tragic accident

0

Marți, 28 iulie 2020, în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe Centura de Nord a municipiului Craiova.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu medic și ambulanțe SAJ. După evaluarea victimelor, s-a constatat că un şofer nu mai prezenta semne vitale, iar în cel de-al doilea autoturism, șoferul și o fetiță de 6 ani se aflau în stare foarte gravă, o femeie, de 64 de ani, fiind semiconştientă.

După minute bune de aplicare a manevrelor de resuscitare, la şofer şi copil, aceştia au fost urcaţi în ambulanţe şi duşi la spital. Dar cu toate eforturile depuse au decedat. Femeia a fost predată medicilor de la spital.

Femeia şi fetița, ambele din Motru, erau pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Din cercetările ulterioare, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here