GALA PREMIILOR UNITER 2020 la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu” – Craiova

0

Sărbătoarea Teatrului românesc ajunge la Craiova, cu ocazia aniversării a 170 de ani de la înființarea teatrului craiovean „Marin Sorescu”, într-un spațiu deosebit, în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.

Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 22.30, iubitorii de teatru sunt așteptați să urmărească evenimentul în transmisiune directă pe TVR1 și Radio România Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro, www.uniter.ro și preluat de pagina de Facebook a UNITER.

Începând cu ora 21.30 urmăriți sosirea invitaților Galei pe covorul roșu, într-un eveniment transmis live pe pagina de facebook a UNITER.

La Craiova sunt așteptați 250 de artişti, profesioniști din lumea culturală, apropiaţi ai fenomenului teatral şi ai Galei UNITER. Puteți vedea toate nominalizările și premiile care vor fi acordate, aici:

PREMIILE SENATULUI UNITER ȘI NOMINALIZĂRILE PENTRU PREMIILE GALEI UNITER 2020

Juriul final al Galei format din Radu Apostol (regizor), Cosmin Ardeleanu (scenograf), Doru Mareș (critic de teatru), Crina Mureșan (actriță), Cristina Rusiecki (critic de teatru) va decide câștigătorii celor 11 categorii de premii. La Gală va fi prezent și juriul de nominalizări, format din Călin Ciobotari, Ludmila Patlanjoglu și Maria Zărnescu.

Sunteți invitați să-i încurajați pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER. Mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă rulează pe site-ul și pe contul oficial de facebook al UNITER.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here