Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu: PNL ascunde violența simpatizanților prin acuzații la adresa PSD

0
Aladin Georgescu

Cu privire la informațiile apărute în presă, legate de incidentul petrecut la Livezile, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, aduce precizări

Mă dezic total și dezaprob orice act de violență! Nu am promovat și nu încurajez, în campania electorală, scandaluri sau discuții care să degenereze în injurii, distrugerea bunurilor sau vătămarea corporală a persoanelor, fie ele de partea Partidului Social Democrat sau de partea celorlalte formațiuni politice!

Din informațiile pe care le-am primit de la fața locului, la Livezile, ar fi fost vorba despre un scandal între un grup de persoane, simpatizanți PNL și fiul unuia dintre candidații PSD la Consiliul Local Livezile. Din păcate, totul a degenerat în acte de violență. S-au făcut două apeluri la 112, primul care anunța scandalul, făcut chiar de victimă, iar cel de-al doilea a anunțat incendierea autoturismului. Ne punem întrebarea, cum putea un bărbat transportat la spital cu ambulanța, cu traumatism cranio-facial, hemoragie conjunctivală și contuzii lombare, să mai incendieze mașina? Este o întrebare la care trebuie să răspundă autoritățile competente, în speță, Poliția Mehedinți. Cerem ca ancheta să fie făcută cu celeritate, astfel încât, să fie trași la răspundere vinovații, iar noi, să fim informați cu privire la cele întâmplate!

Victima transportată la Spital le-a declarat anchetatorilor astăzi, că a fost agresată de un grup de simpatizanți ai Partidului Național Liberal care se aflau la un botez și erau în stare de ebrietate. Ca să ascundă faptul că l-au lovit, lovituri în urma cărora a avut nevoie de îngrijiri medicale, au înscenat incendierea mașinii. De altfel, se pare că în autoturismul pretins incendiat s-a găsit și o țigară, dar, repet, toate aceste detalii, trebuie să le confirme poliția.

În altă ordine de idei, am intrat în ultima săptămână de campanie electorală și asistăm, nu doar în Mehedinți, ci în toate județele unde Partidul Național Liberal nu are șanse să câștige alegerile, la o serie de atacuri și provocări, prin care încearcă să denigreze membrii Partidului Social – Democrat. În speța de la Mehedinți, cumnatul ministrului Virgil Popescu este candidat la funcția de primar în Livezile și de aici, se pot trage, cu ușurință, concluziile! Nu este exclus ca tocmai candidatul PNL să fie unul dintre agresori!

Îi asigur pe mehedințeni că din partea PSD nu au existat acte de violență nici în cazul acestui incident și mă dezic de astfel de practici! Noi am venit în fața oamenilor, cu fapte! Așteptam din partea PNL aceeași abordare, dar cum le lipsesc realizările, recurg la acuzații fanteziste.

Membrii PNL au fost protagoniștii altei agresiuni petrecută în cursul săptămânii trecute, la Șimian, când un membru al echipei de campanie a PSD a fost amenințat cu sabia de un candidat PNL la funcția de consilier local. Cazul este, de asemenea, în cercetarea polițiștilor și așteptăm cât mai repede, să fie făcute publice rezultatele!

Aladin Georgescu
Președinte PSD Mehedinți

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here