Prefectul de Olt, Angela Nicolae, s-a deplasat la Caracal, unde a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi

0

Miercuri, 14 august 2019, prefectul județului Olt, Angela Nicolae, s-a deplasat la Caracal, unde în cursul zilei de ieri a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi situată la ieşire din municipiul Caracal, spre municipiul Craiova, pentru a se asigura că situația este sub control.

Încă din seara zilei de 13 august 2019, prefectul județului a fost informat de directorul Agenției pentru Protecția Mediului Olt că au fost efectuate verificări ale calității aerului și nu s-au constatat deficiențe care să pună în pericol viața oamenilor. De asemenea, inspectorul șef al ISU Olt și directorul Gărzii Naționale de Mediu Olt au informat prefectul despre situația existentă.

La locul incidentului au fost mobilizate imediat în data de 13.08.2019 forțe ale ISU Olt din Slatina, Caracal, Stoenești și Osica de Sus, peste 60 de pompieri acționând în trei schimburi, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, patru motopompe, un autocamion de intervenție și două autospeciale de primă intervenție și comandă.

În acest moment se intervine cu forțe ale Detașamentului de Pompieri din Caracal pentru monitorizare, concomitent cu îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a adresat mulțumiri pompierilor olteni pentru promptitudinea cu care au intervenit și pentru munca depusă în general pentru salvarea vieții oamenilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here