Craiova: Lista cu unitățile sanitare și farmaciile partenere afiliate privind proiectul “O șansă la viață – FIV”

0
Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe din Craiova, recrutează personal medical

În vederea implementării proiectului “O şansă la viată – FIV”, Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova a încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul economic – emitent de vouchere care şi-a îndeplinit obligaţia de a alege unităţi sanitare publice şi private acreditate de către Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmacii, cu care a încheiat contracte de afiliere pentru perioada de implementare a proiectului.

Lista cu unităţile sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmaciile partenere poate fi accesată la următorul link: unităţi partenere *

Investigaţiile necesare eliberării indicaţiei de FIV vor fi suportate din bugetul propriu al cuplurilor solicitante.

***

După eliberarea indicaţiei de FIV de la unitatea sanitară parteneră, cuplul solicitant va depune dosarul de aplicaţie pana la data de 6 noiembrie 2020 orele 14:00, la sediul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova, dosar al carui continut este specificat in regulament.

În intervalul de maxim 10 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, solicitantul va fi invitat prin scrisoare recomandata/ telefonic/ şi/sau prin email pentru comunicarea deciziei privind aprobarea sau respingerea dosarului de includere in proiect, la sediul Serviciului Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din str. Unirii, nr.45, Craiova

Ulterior primirii deciziei de aprobare, semnării contractului de acordare a voucherelor, primirii voucherelor şi anterior utilizării acestora la farmaciile/ unităţile medicale afiliate, este interzis beneficiarului schimbarea farmaciei şi/ sau a unităţii sanitare pentru care a optat la înscrierea în proiect.

Pnetru a beneficia de facilităţile oferite de Proiectul “O şansă la viaţă – FIV” trebuie să indepliniţi condiţiile specificate in cadrul Regulamentului.

Citiţi cu atenţie Regulamentul pentru a verifica eligibilitatea *

Pentru vizionarea Regulamentului accesati urmatorul LINK

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numarul de telefon 0251/533.063 sau pe mailul serviciulpublic_crese@yahoo.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here