Urmărire cu focuri de armă la Dăbuleni

0
Dolj: Crimă în Daneți – bărbat înjunghiat, găsit mort în locuința sa
imagine - ARHIVĂ

În seara zilei de 20 noiembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au observat un autoturism care se deplasa pe DJ 542, din direcția Dăbuleni spre Amărăștii de Jos, cu privire la conducătorul acestuia existând date că nu deține permis de conducere.

Astfel, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă întrucât cel care se afla la volan și-a continuat deplasarea și a mărit viteza, s-a pornit în urmărirea acestuia.

Cel în cauză a fost somat în repetate rânduri să oprească, fiind totodată executate 2 focuri de armă, în urma cărora conducătorul autoturismului a oprit și a încercat să fugă pe jos, fiind însă prins de polițiști.

Acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 ani, din Amărăștii de Jos, care într-adevăr nu deținea permis de conducere.

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here