Vâlcea: Accident rutier la Copăcelu – autoturism în coliziune frontală cu un autobuz

0

Luni, 30 noiembrie 2020, la ora 23 30, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 67, la Copăcelu.

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că, conducătorul auto de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, la o ieșire dintr-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteșani.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și  o ambulanță SMURD. Totodată, la locul accidentului au sosit și 4 echipaje de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și vătămarea corporala ușoară a conducătorului autobuzului și a 3 pasageri.

Echipajul SMURD a preluat o femeie cu traumatism la membru superior stâng și față. Toate victimele au fost conștiente și transportate la spital. Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieșit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea pompierilor.

Până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehiculului. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here