Dolj: Moș Nicolae a venit însoțit de polițiști la Goiești și Mischii

0
Dolj - Mos Nicolae a venit insotit de polițisti la Goiesti si Mischii

În această perioadă, a cadourilor, Moș Nicolae este prezent în gandul tuturor copiilor și astfel, mai mult ca oricând stă în puterea noastră să aducem un zâmbet pe fețele unor copii, pentru care acesta reprezintă doar un vis frumos. 

Vineri, 4 decembrie 2020, Moș Nicolae, însoțit de polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, a ajuns în casele unor copii din comunele Goiești și Mischii.

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție și a adus bucuria sărbătorilor de iarnă în casele unor copii care au primit hăinuțe, jucării, alimente de strictă necesitate și dulciuri.

Se spune că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui, astfel că polițiștii care l-au însoțit pe Moș Nicolae au văzut în ochii inocenți ai copiilor o bucurie sinceră, care a confirmat acest lucru.

Mai mult decât atât, polițiștii au fost plăcut surprinși să afle că o parte dintre copiii vizitați își doresc să le devină colegi.

Misiunea de suflet a polițiștilor doljeni a fost primită cu drag de către copii și părinții acestora, fiind un prilej de bucurie sinceră pentru toți cei prezenți, căci nimic nu este mai frumos decat zâmbetul  unui copil și bucuria pe care o răspandește un copil fericit.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here