Sfaturi pentru OLTENI: Elementele care pot face parte din bucătărie, dar care pot fi poziționate și în alte zone din casă

0

Toată lumea îşi doreşte o bucătărie mare, spaţioasă, modernă, mobilată şi utilată cu tot ceea ce este necesar. Cu toate acestea, nu toţi oamenii îşi permit astfel de spaţii de gătit, aşa că unii se mulţumesc şi cu bucătării puţin mai mici, dar frumoase.

Dacă te numeri printre aceste persoane, trebuie să ştii că există unele elemente care sunt poziţionate de regulă în bucătărie, dar care, din lipsă de spaţiu, pot fi amplasate şi în alte camere din casă. Adaptează-te locuinţei şi fă în aşa fel încât să obţii confortul necesar.

Iată care sunt elementele care pot fi poziţionate în alte părţi, dacă nu este loc în bucătărie:

· Masa de dining

Dacă nu-ţi încape o masă cu patru picioare în bucătărie şi nici nu-ţi surâde ideea de masă pliabilă pe perete, atunci o poţi amplasa în altă zonă din casă. O poţi pune în living, chiar pe centrul camerei. Acest truc este unul modern, care ajută bucătăriile mici să obţină mai mult spaţiu şi să pară mult mai încăpătoare şi confortabile. În locul mesei, poţi amplasa în bucătărie două scaune chic, pe care să te odihneşti în timpul în care faci mâncare.

· Veselă

Bineînţeles că vesela trebuie depozitată în bucătărie, însă în cazul în care nu prea mai ai loc în dulapuri pentru un nou set de pahare, le poţi aşeza pe etajerele din living. Acest trend este unul care a reapărut de puţin timp, dar care se poartă, mai ales când vine vorba despre vesela din cristal sau cu un design spectaculos. Nu te sfii să arăţi tuturor ce pahare frumos pictate ai, sau cât de bine se potrivesc cu nuanţele folosite în living.

bucatarie

· Frigiderul

Frigiderul poate fi scos pe hol, dacă nu ai loc de acesta să deschizi până la capăt uşa din bucătărie. Îl poţi poziţiona într-un loc mai retras pe hol, nu chiar în dreptul uşii de la intrare. Foarte multe persoane apelează la această metodă atunci când vor să maximizeze spaţiul din bucătărie. Această tehnică te poate ajuta să amplasezi o masă rotundă în zona de gătit, deoarece te face să beneficiezi de mai mult loc liber.

· Maşina de spălat

Dacă încă nu ţi-ai cumpărat o maşină de spălat, vezi oferta aici cu cele mai performante modele. Alege un produs care să te satisfacă pe deplin şi care să aibă mai multe funcţii şi programe de spălare, astfel încât să întreţii şi să îngrijeşti cât mai bine articolele de îmbrăcăminte.

În cazul în care te temi că aceasta nu va încăpea în bucătărie, nu-ţi face griji, fiindcă poate fi amplasată şi în baie, dacă aceasta este ceva mai spaţioasă. Poziţioneaz-o în aşa fel încât să nu încurce trecerea.

În cele din urmă, urmează aceste sfaturi, fiindcă sunt gândite ca să obţii confortul mult dorit în propria casă. Cere ajutorul unui designer de interior, dacă crezi că nu te descurci.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here