Pompieri și voluntari din cadrul ISU Mehedinți prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dărui “viață”

0
Pompieri si voluntari din cadrul ISU Mehedinti prezenti la Centrul de Transfuzie Sanguina Mehedinti

În apropierea sărbătorilor de iarnă, nimic nu e mai frumos decât a dărui… Asta au ales să facă pompieri și voluntari din cadrul ISU Mehedinți, care au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Mehedinți pentru a dărui “viață”. E modul lor de a arăta că le pasă de cei de lângă ei și consideră că stă în puterea fiecăruia dintre noi să ajutăm printr-un simplu gest, acela de a dona sânge. Procedura este una destul de simplă, fiind benefică nu numai pentru beneficiar, dar și pentru donator.

Având în vedere criza acută de sânge, pompierii fac apel la cetățeni să se prezinte în centrele de transfuzie și să încerce să doneze, ținând cont de faptul că dintr-o cantitate de sânge donată o singură dată, se pot extrage elemente care pot salva viața a trei persoane.

Unii oameni conștientizează importanța donării de sânge doar atunci când apropiaţii lor duc o luptă, însă este bine să ajutăm ori de câte ori avem ocazia… în felul acesta, atunci când cineva drag nouă ar putea fi în situația de a avea nevoie de sânge să poată fi ajutat imediat.

În lupta pentru viața, fiecare secundă contează…

Pompierii mehedințeni vor continua să vină în sprijinul semenilor și prin astfel de acțiuni, nu doar pe timpul misiunilor de intervenție.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here