Tânăr dispărut din Centrul de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu

0
Popescu Constantin Florin

Marți, 8 decembrie 2020, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, Popescu Constantin Florin, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, persoana fiind pusă în urmărire.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 metri, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

La momentul plecării tânărul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni tip blue-jeans, tricou de culoare roșu, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport tip adidas de culoare negru.

Persoanele care pot da relații care să ajute la găsirea minorului, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here