Băbeni: Comunicat de presă anunț participare Gală Asistență Socială ediția a VII-a 2020

Comunicat de presă anunț participare Gală Asistență Socială ediția a VII-a 2020

În ultimii ani Biserica reiterează apelul său la  intensificarea misiunii social-filantropice și ajutorarea celor aflați în suferință. De aceea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, întâistătătorul Eparhiei Râmnicului, prin Sectorul Social, la inițiativa tânărului Andrei Sofian Stanciu, asistent social voluntar și sub coordonarea Preacucernicilor Părinți Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa. Facem cunoscută opiniei publice intenția de a participa pentru a doua oară la competiția națională “Gala Asistenților Sociali.“

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

• 13 ianuarie 2 februarie 2021înscrierea / nominalizarea
  • 3-16 februarie 2021 verificarea și înregistrarea aplicațiilor pentru votul on-line
  • 17 februarie ora 10.00 24 februarie 2021, ora 0.00 vot on-line
  • 25 februarie 9 martie 2021, jurizare

Vom revenii cu detalii în privința datei în care va avea loc premierea câștigătorilor ce va avea loc la Ateneul Român, din București și va fi prezentat pentru a șaptea oară de către Andreea Marin.

În Patriarhia Română, anul 2020 a fost proclamat oficial de către Sfântul Sinod drept Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români .

Andrei Sofian Stanciu, responsabil voluntar comunicare Mass-media al Parohiei Băbeni III – Valea Mare, Arhiepiscopia Râmnicului, Mitropolia Olteniei, județul Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!