Mesajul lui Mihai Căldăraru – Directorul General al AEDOPS ROMÂNIA

0
Mesajul lui Mihai Căldăraru - Directorul General al AEDOPS ROMÂNIA
Mesajul domnului Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA 
Sunt ani care iau enorm, dar dăruiesc cele mai puternice învățături. Să privim cu blândețe spre anul acesta aspru înseamnă să privim cu blândețe către noi. Oricât de puternică ar fi o dezamăgire, să vă păstrați  speranța, să nu deznădăjduiți, să nu renunțați să fiți corecți, demni și generoși.
Dragi prieteni,
Vă întorc toate gândurile bune, toate urările.
Pentru fiecare încurajare din acest an, vă mulțumesc. Pentru fiecare gând bun, sfat, vă sunt recunoscător. Vă mulțumesc, cu recunoștință!
Să ne bucurăm pentru fiecare împlinire din acest an. Să ne iubim Țara, să ne păstrăm credința în Dumnezeu. Să prețuim sănătatea, adevărul, oamenii drepți din jurul nostru, generozitatea celor care, în suferință, găsesc puterea să se sacrifice.
2020 a scos la suprafață ce e mai bun în națiunea noastră: solidaritatea, empatia, spiritul de sacrificiu. Ne-a reînvățat să găsim speranță și credință și în cele mai cumplite momente. La finalul acestui an greu, să le mulțumim tuturor celor care în acest an au pus Țara, sănătatea, viața noastră și siguranța noastră mai presus de sănătatea și viața lor. Militari, medici și întreg personalul medical, jandarmi, politiști, farmaciști și toți cei care au fost în slujba noastră în această luptă cu un virus care ne-a luat oameni dragi, care ne-a arătat cât de fragili suntem, care ne-a îmbolnăvit și mai ales ne-a obligat să ne schimbăm viața cu totul.
Să primim cu sufletul curat și credință Anul Nou! Să ne fie drumul în 2021 numai cu adevăr și oameni cinstiți!
La mulți ani, oriunde vă aflați!
Al dumneavoastră prieten, 
Mihai Căldăraru

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here