Președintele CJ Vâlcea – Constantin Rădulescu, a semnat contracte care vizează reabilitarea unor tronsoane din rețeaua de termoficare

1
Președintele CJ Vâlcea - Constantin Rădulescu, a semnat contracte care vizează reabilitarea unor tronsoane din rețeaua de termoficare
Constantin Rădulescu

Marți, 5 ianuarie 2021, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat trei contracte de proiectare și execuție lucrări, din totalul de patru, care vizează reabilitarea anumitor tronsoane din rețeaua de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Proiectul, finanțat din fonduri europene, are o valoare totală de aproximativ 17 milioane euro și presupune reabilitarea a 3,25 km rețea primară și 10,033 km rețea secundară de termoficare, lucrări care să conducă la reducerea pierderilor în rețea și, implicit, la creșterea eficienței energetice în sistemul de încălzire.

„Iată că, la început de an, semnăm trei contracte pentru reabilitarea rețelei de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea. CJ Vâlcea a desfășurat o procedură de achiziție publică pe loturi, iar în urma procedurii au fost atribuite loturile 2, 3 și 4. Pentru lotul 1 a fost depusă o contestație care se află în analiză. În final, prin acest proiect, pe lângă reducerea pierderilor în rețea și creșterea eficienței energetice, beneficii vor avea și vâlcenii, care vor plăti mai puțin pentru apă caldă și căldură” – a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

1 COMENTARIU

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here