Măsuri de ordine publică asigurate pe timpul manifestațiilor de protest organizate în Târgu Jiu

0
Măsuri de ordine publică asigurate pe timpul manifestațiilor de protest organizate în Târgu Jiu

Miercuri, 27 ianuarie 2021, jandarmii gorjeni împreună cu polițiști și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul adunărilor publice – manifestații de protest – organizate în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. 

Măsurile de ordine şi siguranţă publică şi de supraveghere a desfăşurării activităţilor vor avea loc între orele 10.00-11.30 pe timpul manifestației organizată de Sindicatul Europol – Filiala Gorj dar și între orele 12.00-13.00 pe timpul manifestației organizată de Liga Pensionarilor din județul Gorj și Asociația Pensionarilor Speranța din municipiul Motru. Ambele manifestații de protest au fost avizate conform prevederilor legale și se vor desfășura în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu în intervalele orare specificate.

Reamintim că în perioada stării de alertă, organizarea de mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane.

Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea participanților dar și a celorlalți cetățeni.

Jandarmeria Gorj recomandă participanților la manifestații să acorde o atenție sporită și să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID- 19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here