Craiova: Petrecere privată întreruptă de poliţişti în contextul pandemiei de COVID-19

0
Craiova: Petrecere privată întreruptă de poliţişti în contextul pandemiei de COVID-19

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţişti din cadrul IPJ Dolj, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai ISU Dolj, ANPC, DSVSA şi ITM Dolj, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat peste 460 de efective.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 120 de societăți comerciale, 120 de locaţii de interes, 230 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 4.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 120 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 42.000 de lei, din care 98 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Miercuri, 17 februarie 2021, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat din Craiova este organizată o petrecere.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 40 de ani, din Craiova, fiind sancţionat conform Legii 55/2020  cu amendă în valoare de 2000 de lei.

De asemenea poliţiştii au identificat și sancționat contravenţional conform Legii 55/2020 alte 7 persoane persoane participante la petrecere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here