Magazinul cu cutii izoterme

0
Schoellerallibert

Avem nevoie de multe produse în gospodărie şi de cele mai multe ori ne dorim să descoperim magazinul din care le putem comanda. Dacă stai la oraş, nu îţi permiţi să pui ceapă cumpărată din piaţă jos pe balcon, fiindcă tot acolo ar trebui să stea şi cartofii sau merele. Trebuie să mai şi calci pe gresie, adică balconul se impune să fie circulabil, fiindcă pui rufele la uscat, ai grijă de florile de la fereastră, te bucuri de peisaj şi alegi să îţi bei cafeaua în balansoar.

Prin urmare, ai nevoie de 4-5 lădiţe din plastic pentru depozitarea legumelor-fructelor, fiindcă sunt stivuibile, în ele încape o cantitate mare de produse şi în felul acesta este mai mult loc pe balcon.

Pentru gospodării care au livezi şi grădini, nevoia de ambalaje din plastic este şi mai mare.

De la recoltat, până la depozitare au nevoie de aceste produse utile. Butoaie din plastic cu capac, de diferite dimensiuni am văzut prin multe magazine şi sunt de un real folos. În ele se păstrează apa de ploaie care este gratuită şi poate fi utilizată la irigaţii, când lipsesc precipitaţiile, dar apa colectată a rămas în recipiente şi tot în ele se pun murături şi fructe zdrobite pentru ţuică.

Au avantaje multe, câteva dintre acestea fiind:

 • nu curg
 • sunt uşoare
 • se manipulează cu uşurinţă, mai ales că multe dintre ele sunt prevăzute cu mânere
 • se spală uşor cu un jet puternic şi detergent de vase.

În gospodăriile de la ţară, oamenii sunt interesaţi de cutii izoterme şi de lădiţe legume-fructe din plastic.

Îmi amintesc cât de mult se bucura mama şi cum căuta să se revanşeze faţă de vânzătorul care îi dădea:

 • cutia izotermă din plastic în care fuseseră măslinele în ulei sau în saramură, bucăţile de brânză sau marmeladă.
 • lăzi din plastic pentru legume-fructe mai mici sau mai mari.

Este greu însă să depinzi de vânzător, când ai sute de kilograme de cartofi şi nu doreşti să îi pui unul peste altul direct pe rafturi! Sunt mai uşor de controlat, când se află în ambalaje mai mici.

Legumele şi fructele se păstrează excelent în lădiţele cu pereţii perforaţi, să respire în voie şi este şi mai uşor de manipulat o cantitate de 5-6 kilograme, când există şi mânere de prindere a ambalajului respectiv.

Mulţi dintre consătenii mei şi-ar dori să afle exact unde se găseşte magazinul de cutii izoterme din plastic şi de lădiţe legume-fructe din plastic.

Vestea bună este că acest magazin este virtual şi nu este nevoie să se deplaseze cumpărătorul nici să vadă ambalajele, nici să plaseze comanda, să le plătească sau să le aducă la adresa la care are nevoie de ele.

Este suficient să intri pe site-ul firmei Schoellerallibert.com, să analizezi atent produsele, să le pui în coş pe cele de care ai nevoie şi să aştepţi ambalajele acasă.

Clienţii acestui producător ştiu că pot solicita ambalaje de urgenţă şi le vor primi foarte repede la adresa indicată, să aibă în ce îşi pune marfa sau recolta.

Ambalajele semnate de Schoellerallibert.com se disting prin următoarele caracteristici:

 • sunt foarte uşoare şi nu adăugă mult la greutatea produselor depozitate în ele
 • sunt realizate din plastic de cea mai bună calitate, care nu se topeşte, nu se deformează şi nu se taie, iar din această cauză rezistă mult în timp
 • se pot spăla foarte bine după fiecare utilizare în parte, fiindcă ajută mai bine la păstrarea produselor şi aşa este igienic
 • când se impune izolarea produselor perisabile de mediu ambalajele sunt prevăzute cu capac.
 • multe dintre ambalaje sunt stivuibile pentru utilizarea eficientă a spaţiului din depozite, dar şi din camioane şi când sunt goale se şi pliază, să ocupe mai puţin loc.
 • sunt reciclabile, iar în felul acesta se stopează poluarea şi se face şi economie de resurse.

Sfatul meu este să nu mai aştepţi să se îndure vânzătorul de la aprozar sau de la alimentară de tine şi să îţi dea ambalaje vechi, ci să intri pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic chiar acum şi să îţi faci provizii!

Ţine minte că beciul va deveni mult mai încăpător şi ordonat, dacă vei aşeza în lădiţe produsele şi nu le vei pune peste tot unele peste altele.

În plus, ai terminat o ladă, o scoţi afară pe cea goală, o speli bine şi după ce se usucă, o pui la păstrare pentru recolta viitoare.

Iată de ce trebuie să faci un popas în magazinul celor 1000 de ambalaje de calitate premium din plastic şi să bifezi tot ce te-ar interesa.

Găleţile din plastic cu capac folosesc la multe. Cu ele poţi duce apa animalelor, dacă nu ai sistem de adăpare automatizat, în ele pui laptele, fiindcă îl poţi acoperi cu capacul, să nu intra gunoaie în el, de la sursă şi până în camera de prelucrare, în ele pui varul stins cu care faci curăţenie în casă.

Un container mare dotat cu robinet poate servi ca un punct de spălare a mâinilor sau un loc economic de făcut baie vara.

Ambalajele din plastic de mici şi mari dimensiuni au atât de multe utilizări, încât nu îmi vin în minte toate.

Te încredinţez că vei găsi în acest magazin ambalajul dorit! Ştii de ce? Fiindcă şi dacă nu există în stoc sau nu s-a fabricat vreodată, răbdarea îţi va fi răsplătită şi după câteva zile de aşteptare, vei primi produsul dorit să îl testezi şi să decizi dacă doreşti să fie fabricat în cantităţi industriale sau să se stopeze fabricarea lui.

Nu te-ai gândit că o fabrică de ambalaje de plastic funcţionează ca un atelier ce lucrează pe comandă pentru clienţii săi, nu este aşa?

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here