Drobeta Turnu Severin: Bărbat depistat fără permis și sub influența alcoolului la volanul unui autoturism înmatriculat în Franța

0

Vineri, 30 noiembrie 2018, în jurul orei 11.30, în timp ce efectuau activități specifice de supraveghere a traficului rutier, pe b-dul N. Iorga, din Drobeta Turnu Severin, polițiștii Biroului Rutier au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autovehicul, însă acesta a refuzat să oprească continuându-și deplasarea. După aproximativ 500 metri s-a reușit imobilizarea acestuia.

Poliţiştii au stabilit ca bărbatul de la volan are 30 ani, este din comuna Devesel și conducea un autoturism înmatriculat în Franța. Bărbatul conducea cu o viteză de 88 km/h în localitate. S-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pt nicio categorie și de asemenea se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la spitalul județean pt a i se recolta probe biologice de sânge. S-a întocmit dosar pt conducere fără permis și sub influenţa alcoolului.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here