Alegeți o pompă hidromasaj Breton 1500 plus alte accesorii pentru piscine, de pe Piscineservice.ro

0
Alegeti o pompa hidromasaj Breton 1500 plus alte accesorii pentru piscine, de pe Piscineservice.ro

Ideea de a locui la casă, este fără doar şi poate una excelentă în detrimentul unui apartament, din foarte multe puncte de vedere, tocmai pentru că poate exista şi o curte mai mică sau mai mare, care se poate amenaja astfel încât să existe şi un garaj pentru maşină, precum şi o zonă sau mai multe de relaxare.

Spaţiul unei curţi se poate personaliza în infinite modalităţi, astfel încât să vă puteţi face viaţa mai simplă şi mai frumoasă. De exemplu, garajul este esenţial pentru păstrarea autoturismului personal într-o stare cât mai bună, puteţi amenaja un foişor pentru acele zile de vară în care doriţi să vă relaxaţi, puteţi amenaja o terasă tot pentru momentele plăcuţe de relaxare, o grădină de flori sau diverse legume, pomi fructiferi şi aşa mai departe.

Dacă ne gândim tot la capitolul relaxare şi este vorba despre o casă cu o curte ceva mai generoasă, instalarea unei piscine reprezintă una dintre cele mai bune idei pe care o puteţi pune în aplicare pentru momente ideale de relaxare în zilele toride ale verii.

În ceea ce priveşte alegerea unei piscine perfecte în funcţie de nevoile pe care le aveţi, lucrurile sunt foarte simple. Pentru piscine, piaţa a devenit din ce în ce mai variată în ultimele decenii şi putem spune că reprezintă nu doar o investiţie din punct de vedere financiar, ci reprezintă o adevărat investiţie în fericire, în special dacă în discuţie este vorba despre o familie cu copii.

Ce poate fi mai frumos decât acel moment în care puteţi ieși din casă într-o zi de sâmbătă de vară, şi să vă puteţi răcoriţi fără restricţii chiar acasă, fără a respecta un anumit program, fără a vă simţi stânjeniţi de zecile de oameni precum în situaţia în care aţi merge la o piscină publică, precum şi fără a plăti o taxă de intrare pentru întreaga familie. În plus, dacă aveţi montată o piscină în curtea casei, vă veţi putea bucura de momente cu adevărat distractive alături nu numai de familie, ci şi alături de cei mai buni prieteni.

Nu numai că activităţile care includ înotul sunt perfecte pentru sănătatea fizică, dar câteva ture de bazin, vă pot ajuta extrem de mult şi din punct de vedere mintal, eliminând stresul zilnic.

Există astfel, o mulţime de soluţii adaptabile în materie de piscine pentru acasă, în funcţie de spaţiul disponibil, de tipul terenului, precum şi de bugetul fiecărei persoane în parte. Există pe piaţă piscine care se pot achiziţiona cu numai câteva sute de euro, dar există şi piscine care valorează şi câteva mii de euro sau mai mult. Nu depinde decât de nevoile pe care le aveţi, de pretenţii, precum şi de bugetul disponibil pentru o astfel de investiţie. Ca în orice altă situaţie în care trebuie să investiţi bani, şi în cazul unei piscine trebuie să luaţi o decizie care să corespundă cu nevoile şi posibilităţile pe care le aveţi, iar în acest fel, puteţi considera că aţi făcut o investiţie inteligentă.

Puteţi achiziţiona o piscină chiar şi online iar recomandarea noastră este, magazinul online Piscineservice.ro. Aici, la numai un simplu click distanţă, puteţi descoperii o gamă extrem de variată de piscine, precum şi accesorii aferente acestora, astfel încât să vă puteţi bucura de o utilizare optimă, apa limpede şi curată, chiar şi masaj dacă doriţi.

Cu siguranţă după ce aţi achiziţionat şi montat o piscină simplă, o să vă doriţi mai mult. Tocmai de aceea, echipa Piscineservice.ro vă propune şi o pompa hidromasaj Breton 1500, accesoriu care vă poate face cu siguranţă ziua mai frumoasă.

O pompă pentru hidromasaj Breton 1500, este o pompă dedicată hidromasajului care vine fără prefiltru. Este o pompă silenţioasă dar care este capabilă de performanțe impresionante având în vedere preţul şi categoria din care face parte. Pompa Breton 1500 are un consum redus de energie electrică şi este confecţionată din materiale superioare calitativ. Construcţia să conţine corpul pompei care este realizat din polipropilena şi un ax al rotorului din inox 420. În acest fel, este garantată o funcţionare de lungă durată şi nu există riscul coroziunii sau oxidării.

Din punct de vedere tehnic, pompa pentru hidromasaj Breton 1500 are o putere de 2 CP, se alimentează la 230 V şi are o tensiune de 10 amperi. De asemenea, puterea în kw este de 1.5, are un debit de 20 mc/h şi o conexiune de 50 mm. Cu alte cuvinte, este o pompă ideală indiferent de pretenţiile pe care le aveţi.

Puteţi descoperi accesând magazinul online Piscineservice.ro o gamă extrem de variată de produse, atât în ceea ce priveşte tipurile de piscine disponibile, cât şi în ceea ce priveşte varietatea de accesorii. Este de menţionat şi faptul că, magazinul are o experienţă în domeniul execuţiei, montajului şi întreţinerii piscinelor şi accesoriilor aferente de peste un deceniu. Toată această experienţă şi-a pus amprenta asupra calităţii produselor serviciilor, în prezent, clienţii beneficiind de cel mai bun tratament, indiferent de comandă efectuată.

În plus, o piscină la casa omului, este cu atât mai mult ideală, în special în aceste momente prin care trecem ce se datorează pandemiei. Astfel că, dacă doriţi să evitaţi deplasările la pscinele publice şi doriţi să evitaţi spaţiile aglomerate, puteţi accesa încă de pe acum magazinul online Piscineservice.ro, pentru a vă putea comanda şi monta din timp piscina perfectă, astfel încât, în momentul în care vara îşi intră în drepturi să puteţi fi pregătiţi şi cu piscina gata montată.

Totul este simplu, rapid şi eficient şi se poate rezolva prin numai o simplă apăsare de buton.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here