Acţiuni de verificare desfăşurate de poliţiştii doljeni în contextul stării de alertă

0

Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, desfăşurate de poliţiştii din cadrul IPJ Dolj.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Județul Dolj, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, polițiștii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 110 societăți comerciale, peste 500 de locaţii de interes și aproximativ 230 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 11000 de lei.

În această perioadă nu este permisă activitatea operatorilor economici de a desfășura activități tip club/discotecă.

De asemenea, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here