Viitori jandarmi, de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, desfășoară stagiul de practică în Dolj

0

În perioada 12 iulie – 8 august 2021 opt studenți, de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea Jandarmi și Facultatea Drept vor desfășura un stagiu de practică, prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni în cadrul celor două unități de jandarmi.

Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Prima zi a debutat cu un program de acomodare cu specificul și misiunile executate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, iar în continuare, studenții vor fi îndrumați de tutori cu experiență în activitatea profesională, acordându-se o importanță deosebita caracterului formativ al practicii.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here