Centru de vaccinare de tip drive – through pe Transalpina

0

Instituția Prefectului a județului Vâlcea s-a implicat și continuă să se implice în proiectele care aduc beneficii comunității din care face parte. Sâmbătă, 17 iulie 2021, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, va fi deschis un centru de vaccinare de tip drive – through.

Centrul va funcționa în ziua de 17 iulie 2021, în intervalul orar 1000 – 1800, în cadrul lui urmând să fie administrate serurile Pfizer și Johnson&Johnson. Cei care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare din țară, în care se administrează acest tip de vaccin. Se pot prezenta la acest centru toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate și fără o programare prealabilă.

“Instituția Prefectului – județul Vâlcea este alături de comunitate! Pandemia de coronavirus a adus provocări noi pentru toată lumea: instituții publice, angajați, cetățeni, autorități și companii private. În ceea ce privește sănătatea și siguranța cetățenilor, instituția noastră nu a stat și nu stă de o parte, ci a identificat imediat oportunități și soluții de a veni în ajutor, de a iniția și/sau contribui la diverse proiecte în folosul comunității.

Proiectul nostru “Vaccinează-te la înălțime, printre nori!” a început după un studiu privind dorința oamenilor de a reveni la normalitate, de mișcare, un stil de viață sănătos, precum și un interes sporit de vizitare a țării noastre. Identificând această oportunitate, am luat decizia de a deschide un centru de vaccinare de tip drive – through,  cu dorința de a contribui în continuare la întoarcerea la viața dinaintea pandemiei, prin facilitarea accesului la vaccin, precum și la participarea la cel mai important eveniment din județul nostru, Live Music Summer Camp Brezoi. Primii 50 de turiști care se vor vaccina vor primi invitații la concertul din 18 august susținut de artista de origine americană Beth Hart. Următorii vor primi invitații, la alegere, pentru concertele din data de 22-25 iulie, la Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition și în data de 31 iulie-1august, la Rucsacul cu cântece – Summer Camp Brezoi.

Astfel, îmbinând utilul cu buna dispoziție, îndemn toți oamenii care au de gând să facă o plimbare pe Transalpina, să facă un mic popas de câteva minute pentru a se vaccina împotriva Covid-19, pentru ca apoi să se relaxeze alături de artiști de calitate, la Brezoi.

Pe această cale vreau să le mulțumesc atât domnului primar al orașului Brezoi, Robert Schell, cât și asociației Mentor Rock și Aby Stage Events, care ne-au pus la dispoziție invitații de participare la evenimentele festivalului de la Live Music Summer Camp Brezoi.

Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al șoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Ne dorim ca eforturile noastre, ale tuturor, să ducă la diminuarea infectărilor în rândul populației”, a transmis subprefectul județului Vâlcea, Victor Stănculescu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here