Nu trebuie neapărat să apelezi la operaţie dacă suferi de hernie de disc

0

Gândul unei operaţii sperie pe orice om, fiindcă teama vizează:

 • Durerile din timpul operaţiei. Nu este om să nu fie speriat de acest aspect. Se crede că s-au păstrat intervenţiile din trecut cu bisturiul, cu anestezie locală sau în coloană. Cea în coloană le impunea pacienţilor să stea nemişcaţi ore întregi.
 • Durerile de după operaţie. Se spune că efectele anesteziei dispar şi locul tăiat, cusut şi maltratat doare îngrozitor.
 • Recuperarea post-operatorie. Am auzit pe mulţi spunând că după operaţie nimeni nu mai este cum a fost.

Multe dintre aceste presupuneri sunt însă mituri, fiindcă:

 • Medicii nu încep operaţia până nu sunt siguri că pacientul nu mai simte şi că anestezia şi-a făcut efectul. Vremea operaţiilor făcute în viu cu alcool turnat pe gâtul pacientului a trecut, iar oamenii de astăzi sunt norocoşi.
 • Există substanţe, strategii care ţin sub control durerile post-operatorii. Lumea ar trebui să se informeze, fiindcă din această cauză mulţi nu se duc nici la dentist. Sunt analgezice puternice, spray-uri locale care calmează sau anesteziază instant.
 • A treia obiecţie este adevărată, în sensul că omul nu mai trebuie să muncească la fel de mult ca înainte de operaţie. În această privinţă, lucrurile ar trebui să se calmeze şi prudenta să triumfe.

De ce oamenii trebuie să ia decizii echilibrate referitor la operatie:

 • Să o facă în momentul în care reprezintă unica şansă de salvare şi să o evite, când se poate face decompresie vertebrală şi aşa, hernia de disc se tratează fără operaţie.
 • Elongaţia se face cu un aparat special, foarte scump datorită performanţelor sale, care a fost testat pe pacienţi şi datorită căruia milioane de pacienţi din lumea întreagă au scăpat de operaţia de hernie de disc.
 • Şedinţele nu sunt lungi şi sunt urmate de exerciţii de mişcare, fiindcă una dintre cauzele principale ale durerii de spate este lipsa mişcării.

Mulţi oameni spun că muncesc în gospodărie sau se duc la serviciu şi că nu se poate spune că nu fac mişcare, în realitate este vorba de un anumit ritm al mişcării şi de o anumită distanţă ce trebuie parcursă cu regularitate.

Accesul la aparatura modernă care asigură elongaţia şi recuperarea rapidă după terapie este liber. Oricine are dureri de mijloc îngrozitoare şi nu mai poate să îşi mişte la fel de bine mâinile şi picioarele îşi poate face o programare, în funcţie de domiciliu, la una dintre cele două clinici din Bucureşti sau la clinica din Constanța.

La Constanța se poate solicita pachetul care îmbină tratamentul inovativ cu cazarea şi acest lucru este foarte bun. După tratament şi după recuperări, nu este bine că pacientul să meargă în condiţii improprii cu mijloacele de transport în comun.

Masa de elongaţie digitalizată este sigură, fiind completată de alte echipamente moderne. Elongaţie are rezultate foarte bune, fiindcă face parte dintr-un sistem complet de tratament  care include: mobilizare, fizioterapie, kinetoterapie şi sistemul de tratament David.

Vizitatorii site-ului clinicii care doresc să se programeze sunt informaţi despre:

 1. Cauzele care au dus la apariţia herniei de disc.
 2. Tratamentele prin care se poate evita operaţia.
 3. Prezentarea aparatelor moderne cu care se fac tratamentele.
 4. Datele de contact ale tuturor clinicilor că persoanele interesate să le aleagă pe cele ale clinicii mai apropiate de domiciliu.
 5. Comunicarea onestă a preţurilor.

Terapiile nu încep fără o consultaţie atentă, oferită de medici cu pregătire ştiinţifică excelentă, medici familiarizaţi cu tratamentele moderne pe care le fac de mulţi ani.

În funcţie de starea pacientului se face şi planul de tratament care este personalizat la Bio-ortoclinic.ro şi aşa este şi firesc fiindcă particularităţile afecţiunii diferă de la om la om, în funcţie de greutatea şi înălţimea acestuia.

Când durerile de spate nu încetează şi picioarele nu mai pot fi mişcate, banii nu mai contează. În acele clipe, omul ar da oricât să se poată da jos din pat şi alerga, dar îi este greu să îşi ia şi o cană cu apă.

Pachetul de elongaţie de 10 şedinţe costă 1500 de lei, iar suma nu este deloc mare, raportată la beneficiile pe care le oferă terapia.

La cele trei clinici inovative se fac şi tratamente împotriva incontinenței urinare, o altă afecţiune despre care oamenilor le este ruşine să vorbească.

Indiferent de cauzele care au dus la această problemă, ea se tratează elegant la clinica de mai sus, fiindcă există un fotoliu în câmp electromagnetic care tratează disfuncţiile aparatului excretor.

E bine că medicina s-a modernizat şi terapiile nu mai sunt traumatizante ca în trecut, iar rezultatele sunt garantate, fiindcă ele sunt introduse pe piaţa după testări îndelungate.

Omul modern are la dispoziţie pârghii prin care să îşi menţină sănătatea, să îşi prelungească viaţă şi mai ales să sporească mult calitatea vieţii sale, important este să profite de ele.

Bio-ortoclinic face parte din cele 10 clinici din lumea întreagă ce oferă astfel de terapii şi este dotată cu aparatură modernă.

Românii sunt norocoşi că operaţia de hernie de disc poate fi înlocuită cu elongaţie, terapie precisă, digitalizată, care nu dă greş.

Decompresia vertebrală înlătură durerea, dar grăbeşte şi vindecarea. În viaţa pacientului care a beneficiat de o astfel de terapie trebuie să se producă o revoluţie comportamentală.

Clinica de mai sus se adresează tuturor oamenilor care au dureri de spate, dureri de oase şi din cauza aceasta nu se mai pot deplasa corect.

Personalul clinicii îşi aşteaptă pacienţii pregătiţi să le calmeze durerile, să le îmbunătăţească activitatea coloanei, să le întărească oasele şi să le îmbunătăţească mobilitatea.

Prin toată activitatea se dă dovadă de profesionalism şi empatie maximă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here