Moda la masculin. Cum să te îmbraci cu stil la 30 de grade

0

Atunci când este vară și temperaturile trec cu lejeritate de 30 de grade, pare din ce în ce mai greu să fii în pas cu moda și să arăți impecabil. Însă, dacă ții cont de câteva trucuri minore, vei putea să întorci privirile în continuare, fără să suferi de cald și fără ca transpirația să păteze toate hainele pe care pe porți.

  • Chiar dacă știi totul despre ținute, modă, tendințele coloristice ale fiecărui an sau cum să creezi un outfit fabulos, temperaturile foarte mari dau bătăi de cap, iar ceea ce părea extrem de simplu poate deveni o adevărătă corvoadă, mai ales atunci când vrei să pleci cât mai repede din casă. Uită de sacouri și blazere, pantofi clasici și pantalonii de stofă, acum e momentul să te îmbraci cât mai comod și să porți haine din materiale care lasă pielea să respire. 
  • Piesa de bază a outfiturilor la temperaturi mari sunt tricourile pentru bărbați, mai ales că la Bigotti.ro vei găsi o gamă variantă de modele care te vor ajutra să îți creezi ținute deosebite, dar și răcoroase, numai bune de purtat atunci când afară este foarte cald, iar un alt tip de bluză mai mult ar incomoda decât să arate bine și să ajute împotriva căldurii. 
  • Unul dintre trucurile folosite de specialiști pentru a te putea îmbrăca comod și atunci când este foarte cald, este folosirea hainelor din țesături naturale. Materiale precum mătasea, inul, bumbacul vor lăsa pielea să respire. În plus, o cămașă din mătase va arăta excelent în orice combinație, mai ales dacă vei alege să porți și o pereche de pantaloni de in, într-o culoare deschisă. 
  • Uită de pantofii din piele! Deși mereu la modă, pantofii de piele nu te vor ajuta atunci când temperaturile trec lejer de 30 de grade. Chiar dacă sunt de calitate superioară, se vor încinge destul de tare, iar picioarele tale se vor simți ca într-un cuptor.

Atunci când sun temperaturi foarte mari, încearcă să iubești încălțările din material textil, în care pielea va respira. Mai mult decât atât, dacă vei alege câteva modele moderne, vei completa perfect un outfit de vară, iar căldura excesivă va fi înfrântă. 

  • Nu uita de pălării! dacă ai de făcut treburi prin oraș și nu poți amâna deplasările într-o zi de caniculă, încearcă să introduci în costumația ta o pălărie sau o bandană care să te protejeze de razele soarelului și să te ferească de insolație. Deși par ușor demodate, pălăriile vor fi un aliat de nădejde în lupta împotriva disconfortului termic și te vor proteja împotriva insolației. Dacă nu ești adeptul pălăriile, poți folosi ca să îți acoperi capul și o bandană din bumbac, astfel că vei fi ferit de eventualele neplăceri cauzate de o posibilă insolație. 

Orice combinație de haine ai alege să porți atunci când temperaturile din termometre urcă peste 30 de grade, încearcă să le folosești ca scut împotriva razelor de soare pentru a te putea bucura, din plin, de căldura verii.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here