Mehedinți: Percheziții într-un dosar de trafic de minori – bărbat arestat preventiv

0

Joi, 30 septembrie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinti, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, au efectuat patru percheziții domiciliare, într-un dosar de trafic de minori.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – august 2021, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul unei tinere, de 20 de ani, din localitatea Plenița, județul Dolj, ar fi recrutat, transportat și adăpostit o minoră, pe care, ulterior, ar fi exploatat-o sexual, în localitățile Drobeta Turnu Severin și Orșova, în scopul practicării prostituției.

În baza probatorului administrat în cauză, la data de 30 septembrie 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus control judiciar, pentru 60 de zile, față de tânăra de 20 de ani și reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 34 de ani.

În aceeași zi, Tribunalul Mehedinți a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Oamenii legii continuă cercetările, sub aspectul săvărșirii infracțiunii de trafic de minori.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here