Caravana Vaccinării #OAMENICAMINE vine la Slatina

0
Caravana Vaccinării #OAMENICAMINE

Slatina va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, susținută de CEZ România. Locuitorii județului Olt au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate (Parcul Tineretului), deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Olt.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Slatina (16 noiembrie 2021, Parcul Tineretului, orele 9:00-17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

Marți, 16 noiembrie 2021, ora 11.00, în Parcul Tineretului din Slatina, va avea loc o conferință de presă la care vor fi prezenți:

  • Florin Constantin Homorean, Prefectul județului Olt
  • Gigi Ernest Vîlceleanu, Viceprimarul municipiului Slatina
  • Dr. Mihai Ungureanu, Preşedinte Asociația Medicilor de Familie Olt
  • Marilena Madan, Medic epidemiolog
  • Dr. Cătălina Buzărnescu, Medicina de Familie
  • Ramona Nicola, Manager Direcția Marketing și Comunicare, CEZ România

#OAMENICAMINE a luat startul din București, în 11 noiembrie 2021, de la Universitatea Națională de Apărare ‚”Carol I”. La sfârșitul acestei săptămâni evenimentul a fost prezent în județul Dolj, la Craiova, și în Frățila.

Caravana vaccinării este susținută de CEZ România.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here