Senatul Științific al FDVDR lansează un nou program de susținere a cercetătorilor români

0
APEL DE PROIECTE de cercetare științifică

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează un APEL DE PROIECTE de cercetare științifică adresat cercetătorilor implicați atât în cercetarea fundamentală, cât și celor implicați în cercetarea aplicată, pentru a veni în întâmpinare nevoilor acestora, în vederea susținerii activității de cercetare a comunității științifice din România.

Apelul este deschis cercetătorilor din toate domeniile științifice, implicați în proiecte individuale de cercetare sau în cadrul unor institute și centre de cercetare și dezvoltare.

Aplicațiile trebuie să conțină obiectul lucrării științifice, stadiul în care se află cercetarea și o propunere de colaborare. Acestea trebuie să fie trimise pe adresa de e-mail office@fundatiadanvoiculescu.ro.

Acțiunea are ca scop stabilirea structurii bugetului alocat proiectelor de cercetare din cadrul Senatului Științific, pentru anul 2022, în vederea susținerii cercetării românești.

Prin dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, Senatul Științific dorește să susțină elaborarea și implementarea proiectelor inovatoare de cercetare științifică ale cercetătorilor români. Proiectele vor fi evaluate de către o echipă transdisciplinară, formată din specialiști în domeniile abordate de cercetători.

Perioada deschisă pentru apel este 10 noiembrie – 31 decembrie 2021.

Acest nou proiect al Senatului Științific este demersul cu care ne simțim datori să contribuim la dezvoltarea României, prin susținerea și promovarea cercetătorilor și inventatorilor români. Mai multe detalii și înscrieri pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here