Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana, la datorie pentru siguranța turiștilor în zonele montane

0

Și în acest weekend se preconizează un număr mare de turiști în zonele montane din județul Gorj, în special în Rânca, unde se practică sporturile de iarnă. Pentru a putea interveni de urgență în cazul evenimentelor cu impact asupra vieții și sănătății persoanelor, Jandarmeria Gorj a luat măsura ca efectivele de jandarmi montani din zona montană Rânca, să fie suplimentate.

Jandarmii montani din Rânca vor fi prezenți zilnic în zona pârtiilor de schi, vor interveni la solicitările turiștilor, vor interacționa cu aceștia în mod direct pentru respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 și reamintesc obligativitatea purtării măștii de protecție.

Dacă mergeți în zonele montane din județul Gorj, vă recomandăm să vă informați despre condițiile meteorologice locale, purtați un echipament adecvat, nu vă expuneți la riscuri și solicitați sprijinul jandarmilor montani pentru siguranța dumneavoastră.

Informații utile despre zonele montane și condițiile meteo, le puteți obține accesând link-ul: http://www.jandarmeriagorj.ro/jandarmeria-montana/jandarmeria-montana-din-gorj.html

Vă dorim un weekend frumos cu amintiri plăcute!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here