Alianța Pentru Patrie Filiala Dolj și-a ales președintele

17

APP Dolj a organizat pe 15 ianuarie 2022 la sediul din strada Pașcani nr.1 prima Adunare Generală, în urma căreia a fost ales președintele filialei nou înfiinţate, precum şi membrii Biroului Executiv Județean Dolj.

Paul Dumitrache este preşedintele ales prin vot intern de cei 83 de delagați ai organizatiilor locale de pe teritoriul județului Dolj.

Filiala se aliniază cerințelor partidului condus de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie, formaţiune politică printre ale cărei valori fundamentale se află incluziunea şi egalitatea de şanse. Prin urmare, poziţiile oficiale şi organismele de conducere ale filialei sunt formate din femei şi bărbaţi deopotrivă, fapt reglementat statutar.

După înregistrarea partidului ne-am bucurat de un număr mare de cereri de adeziune şi de mulţi colegi noi, dornici să se implice activ în acţiunile partidului. Prin urmare, am considerat necesar să conferim validitate noilor membri activi şi să le oferim ocazia să activeze în cadrul partidului dintr-o poziţie oficială” declară Paul Dumitrache, cunoscutul om de afaceri.

ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice, care au risipit şi mai risipesc, şi astăzi, puterea și energia națiunii.

17 COMENTARII

 1. Mult succes tuturor.
  Felicitări Domnului președinte Paul Dumitrache și avem toată încrederea că o să reușiți .
  Mult succes și împreună vom învinge.
  Succes APP.

 2. Felicitări APP Dolj.
  Mult succes tuturor sper că o să schimbam Romania in bine .
  Felicitări Domnului Președinte PAUL DUMITRACHE.
  Împreună vom învinge.

 3. Felucitari, succes pe mai departe.Aveti sustinerea mea si a familiti mele. Este neboie de schimbarea clasei politice.cei care ne au guvernat pana acum, au vandut tot, dar, nu au luat in seama ca nu vor putea vinde identitatea nationala,mandria de a fi roman, iubirea de tara. Cei care nu m ai aveti speranta in ziua ce vine, venti alaturi de APP.Trebuie sa nevrecapatam suveranitatea, identitatea nationala.Fara amestec strain in guvernarea Romaniei.FORTA APP.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here