Biciclist accidentat mortal în Tia Mare

0

Duminică, 4 septembrie 2022, în jurul orei 21.20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Județean 642, în comuna Tia Mare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, ar fi fost implicat un autoturism, care, la sosirea polițiștilor, nu se mai afla la fața locului, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt.

În urma activităților specifice, în comuna Tia Mare, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, dar și conducătorul acestuia, respectiv, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate.

Din evenimentul rutier a rezultat decesul biciclistului, în vârstă de 40 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la Spitalul Orășenesc Corabia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here