Adolescent din Republica Moldova, dispărut din Cluj Napoca, identificat în Drobeta Turnu Severin

0
Adolescent din Republica Moldova disparut din Cluj Napoca

Luni, 17 octombrie 2022, la ora 00.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au procedat la identificarea unui adolescent, care se afla în sensul giratoriu situat la intersecția dintre Centura Ocolitoare a Municipiului Drobeta Turnu Severin și strada I.C. Brătianu.

În urma discuțiilor purtate cu băiatul de 15 ani, din Republica Moldova, a reieșit faptul că acesta a fugit dintr-un centru de minori, din Cluj Napoca.

În urma verificărilor efectuate in bazele de date, s-a constatat faptul că adolescentul a fost dat dispărut de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, la data de 24 septembrie 2022, acesta părăsind voluntar un centru centru de minori din Cluj Napoca, de pe strada General Eremia Grigorescu.

Băiatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, unde s-a stabilit că nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis nicio infracțiune, urmând să fie internat într-un centru de plasament.

S-a luat legătura cu Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi dispusă revocarea căutării la nivel național.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here