Bâldea Elena Cătălina și Lisandru Denisa, eleve ale unui liceu din Bălcești, au fost date dispărute

0

Miercuri, 18 ianuarie 2017, Bâldea Elena Cătălina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul din Bălceşti, la liceul la care este elevă, şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor. Minora se află la prima plecare de acest gen şi este pusă şi în urmărire naţională.

Semnalmente: înălţime 1.60 m, greutate 50 kg, faţa ovală, ten închis, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor.

Obiecte de îmbrăcăminte: La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, geacă de fâs de culoare neagră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.

Totodată, împreună cu Elena, a plecat de la domiciliu şi Lisandru Denisa, de 15 ani, elevă la acelaşi liceu din Bălceşti.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ten închis, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor. La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albă, geacă de fâş de culoare albastră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră şi o geantă de culoare neagră. Fata nu este la prima plecare voluntară.

În urma primelor verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele 2 fete au plecat împreună de la şcoală şi că au fost văzute în municipiul Craiova.

**************

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here