Programări online la ghişeele de înmatriculări din județul Dolj

4

Începând cu 1 februarie 2017, SPCRPCIV Dolj vă pune la dispoziţie un site unde se pot face programări on-line pentru efectuarea de înmatriculări şi transcrieri de vehicule.

Astfel, prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro, vă punem la dispoziţie un instrument modern de rezervare online a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. În urma verificării disponibilităţii, la data solicitată, softul emite primul interval de timp disponibil, în paşi de câte 7 minute, considerat ca fiind suficient pentru rezolvarea unui set de documente.

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul trebuie să se asigure că deţine toate actele necesare depunerii cererii – care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu, sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadolj.ro la secţiunea care de interes.

Loading...

4 COMENTARII

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here