28 de percheziții efectuate în județul Gorj – Rețea de trafic de droguri desctructurată de procurorii DIICOT

0
imagine - ARHIVĂ

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Gorj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au destructurat o grupare infracţională organizată, specializată în trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 37 de persoane au fost conduse la audieri.

Joi, 2 februarie 2017, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, au efectuat 28 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 37 de mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracționale. 15 membri ai grupării și 22 de martori au fost conduși la audieri și dispunerea măsurilor legale.

La sediul DIICOT- BIROUL TERITORIAL GORJ au fost aduse în vederea audierii un număr de 43 persoane.

Acţiunea s-a efectuat cu sprijinul BCCO Craiova, SCCO Mehedinţi, IPJ Gorj, IPJ Hunedoara, I.J.J. „Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu şi Gruparea Mobilă de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” Craiova, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Din cercetări a reieşit că, pe parcursul anului 2016, cei în cauză ar fi comercializat diferite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și cannabis, în Craiova, Petroșani, Târgu-Jiu și Rovinari, județul Gorj.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here