13 cu ghinion pentru doi hoți din Roești

0

Luni, 13 martie 2017, poliţiştii vâlceni au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de 2 tineri, de 21 şi 18 ani, ambii din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt

Din investigaţii efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2017, tinerii ar fi sustras din mai multe locuinţe din localitatea Roeşti 4 anvelope şi un motofierăstrău, precum şi 2 cazane din cupru de fabricat ţuică.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de tinerii în cauză, B. A., de 21 ani şi D. N., de 18 ani, ambii din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea. Totodată, poliţiştii au reuşit recuperarea unui cazan din cupru de fabricat ţuică şi a unui motofierăstrău.

Faţă de B. A. s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi, bărbatul să fie prezentat Judecătoriei Horezu cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here