Percheziţii în județele Dolj, Olt și Argeș, la evazioniști fiscali

0

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 6 percheziţii în județele Argeş, Olt și Dolj, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Miercuri, 7 februarie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 6 percheziţii la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Olt și Dolj.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate. Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here